Looking For Anything Specific?

Novak Đoković Roland Garros / Novak DJokovic Roland Garros 2015. - YouTube - Osvajanje rolan garosa najveći trenutak u karijeri najbolji svetski teniser novak đoković rekao je danas da mu je osvajanje prve titule na rolan garosu verovatno najveći trenutak u karijeri.

Novak Đoković Roland Garros / Novak DJokovic Roland Garros 2015. - YouTube - Osvajanje rolan garosa najveći trenutak u karijeri najbolji svetski teniser novak đoković rekao je danas da mu je osvajanje prve titule na rolan garosu verovatno najveći trenutak u karijeri.. The ultimate match with novak djokovic and andy murray. Novak đoković eliminisan je sa rolan garosa pošto je izgubio od dominika tima sa sa 3:2 u setovima. Srbijanski tenisač novak đoković prvi je put u karijeri osvojio roland garros. Novak đoković danas je u parizu osvojio jedini grand slam koji mu je nedostajao u riznici trofeja i ujedno povezao sve četiri grand slam grand slam naslov i postao je tek osmi teniser u historiji koji je u karijeri osvojio sve grand slam turnire (australian open, roland garros, wimbleson i us open). Novak djokovic abrite son ramasseur de balles.

Nakon četiri neuspješna nastupa u finalima, beograđanin je naplatio sve dugove, odigrao je svoj meč i večeras je najsretniji čovjek na svijetu. Litovski tenisač je suvereno v treh nizih izločil bolivijca huga delliena. Godine osvojio svoju prvu titulu na rolan garosu i kompletirao karijerni gren slem. Novak đoković je lošije odigrao prvi deo meča iako je imao aktivan rezultat 1:1 u setovima i 1:3 u trećem setu kada je usledio prekid zbog kiše. Novak đoković konačno je osvojio roland garros.

Dans quelques jours, Novak Djokovic va surpasser Roger ...
Dans quelques jours, Novak Djokovic va surpasser Roger ... from www.tennisworldfr.com
Đoković je relativno sigurno dobio prva dva seta. Titré à melbourne et paris, novak djokovic peut viser le grand chelem, et un golden slam avec après les raquettes, place aux micros : Il s'est fait manipuler avant son quart de finale face à pablo carreno busta. Litovski tenisač je suvereno v treh nizih izločil bolivijca huga delliena. Cicipas ga je 'kaznio' za propuštenu priliku i odmah napravio brejk. Novak đoković konačno je osvojio roland garros. U desetom gemu trećeg je imao i meč loptu na svoj servis, ali je nije iskoristio. Novak đoković danas je u parizu osvojio jedini grand slam koji mu je nedostajao u riznici trofeja i ujedno povezao sve četiri grand slam grand slam naslov i postao je tek osmi teniser u historiji koji je u karijeri osvojio sve grand slam turnire (australian open, roland garros, wimbleson i us open).

Krogu prestižnega turnirja v franciji pomeril z ricardasom berankisom.

Nijemac je veliku priliku propustio u prvom setu kada je. Сербский теннисист новак джокович в четвертьфинале открытого чемпионата франции ролан гаррос. Novak đoković danas je u parizu osvojio jedini grand slam koji mu je nedostajao u riznici trofeja i ujedno povezao sve četiri grand slam grand slam naslov i postao je tek osmi teniser u historiji koji je u karijeri osvojio sve grand slam turnire (australian open, roland garros, wimbleson i us open). Đoković je u svom četvrtom finalu u parizu pobedio. *đoković pravi i drugi brejk i čini se da je samo pitanje kojim rezultatom će se treći set završiti! Srbski as se bo v 2. Novak đoković je lošije odigrao prvi deo meča iako je imao aktivan rezultat 1:1 u setovima i 1:3 u trećem setu kada je usledio prekid zbog kiše. Koliko su bili 'na knap' pokazuje i objava fizioterapeuta novaka đokovića marca pachinija na instagramu Watch the best moments of the final between novak djokovic and stefanos. Novak djokovic semble souffrir d'un torticolis. Đoković je danas imao dosta problema, pošto je naletio na raspoloženog rivala kojem zemlja uvijek odlično odgovara. Nakon četiri neuspješna nastupa u finalima, beograđanin je naplatio sve dugove, odigrao je svoj meč i večeras je najsretniji čovjek na svijetu. Il s'est fait manipuler avant son quart de finale face à pablo carreno busta.

Cicipas ga je 'kaznio' za propuštenu priliku i odmah napravio brejk. Novak se vratio poslije povrede i nema nikakve sumnje da ponovo može da bude na najvišem nivou. 2ème tour roland garros 2013 : Nakon četiri neuspješna nastupa u finalima, beograđanin je naplatio sve dugove, odigrao je svoj meč i večeras je najsretniji čovjek na svijetu. Сербский теннисист новак джокович в четвертьфинале открытого чемпионата франции ролан гаррос.

Roland-Garros : Novak Djokovic a rendu fou de joie un ...
Roland-Garros : Novak Djokovic a rendu fou de joie un ... from www.letribunaldunet.fr
U desetom gemu trećeg je imao i meč loptu na svoj servis, ali je nije iskoristio. Koliko su bili 'na knap' pokazuje i objava fizioterapeuta novaka đokovića marca pachinija na instagramu Đoković je relativno sigurno dobio prva dva seta. Godine osvojio svoju prvu titulu na rolan garosu i kompletirao karijerni gren slem. Nije srbin odigrao najbolji meč, ali i to je bilo dovoljno za sigurnu pobjedu nad petim igračem svijeta. Cicipas ga je 'kaznio' za propuštenu priliku i odmah napravio brejk. Krogu prestižnega turnirja v franciji pomeril z ricardasom berankisom. Novak djokovic abrite son ramasseur de balles.

Samo mu je pariška zemlja smetala na putu ka povijesti.

Đoković je danas imao dosta problema, pošto je naletio na raspoloženog rivala kojem zemlja uvijek odlično odgovara. Srbski as se bo v 2. Đoković je relativno sigurno dobio prva dva seta. Godine je poražen u polufinalu od austrijanca dominika tima rezultatom 2:6, 6:3, 5:7, 7:5, 5:7. Srbijanski tenisač novak đoković prvi je put u karijeri osvojio roland garros. Titré à melbourne et paris, novak djokovic peut viser le grand chelem, et un golden slam avec après les raquettes, place aux micros : The ultimate match with novak djokovic and andy murray. Godine osvojio svoju prvu titulu na rolan garosu i kompletirao karijerni gren slem. Novak đoković dolazi do izjednačenja rezultatom 6:2! Osvajanje rolan garosa najveći trenutak u karijeri najbolji svetski teniser novak đoković rekao je danas da mu je osvajanje prve titule na rolan garosu verovatno najveći trenutak u karijeri. Novak đoković je lošije odigrao prvi deo meča iako je imao aktivan rezultat 1:1 u setovima i 1:3 u trećem setu kada je usledio prekid zbog kiše. Koliko su bili 'na knap' pokazuje i objava fizioterapeuta novaka đokovića marca pachinija na instagramu Novak djokovic abrite son ramasseur de balles.

2ème tour roland garros 2013 : Titré à melbourne et paris, novak djokovic peut viser le grand chelem, et un golden slam avec après les raquettes, place aux micros : 2ème tour roland garros 2013 : Novak đoković je peti put u finalu #rolandgarros! Novak se vratio poslije povrede i nema nikakve sumnje da ponovo može da bude na najvišem nivou.

Tennis : Djokovic en finale de Roland-Garros après sa ...
Tennis : Djokovic en finale de Roland-Garros après sa ... from www.francetvinfo.fr
Osvrnuo se na novakove igre na mastersu u rimu, ali i na predstojeći roland garros koji se igra u junu mjesecu. Osvajanje rolan garosa najveći trenutak u karijeri najbolji svetski teniser novak đoković rekao je danas da mu je osvajanje prve titule na rolan garosu verovatno najveći trenutak u karijeri. Đoković je danas imao dosta problema, pošto je naletio na raspoloženog rivala kojem zemlja uvijek odlično odgovara. Watch the best moments of the final between novak djokovic and stefanos. 2ème tour roland garros 2013 : Novak đoković je peti put u finalu #rolandgarros! Cicipas ga je 'kaznio' za propuštenu priliku i odmah napravio brejk. Novak đoković je nakon nešto više od 2 sata tenisa bez problema svladao alexandera zvereva 7:5, 6:2 i 6:2 te ušao u polufinale roland garrosa.

Đokoviću i murrayu bio je to sedmi međusobni meč u finalu grand slam.

*đoković pravi i drugi brejk i čini se da je samo pitanje kojim rezultatom će se treći set završiti! Nije srbin odigrao najbolji meč, ali i to je bilo dovoljno za sigurnu pobjedu nad petim igračem svijeta. Tennis | coach advice советы от тренеров. Titré à melbourne et paris, novak djokovic peut viser le grand chelem, et un golden slam avec après les raquettes, place aux micros : Samo mu je pariška zemlja smetala na putu ka povijesti. U finalu pariškog grand slama novak đoković je pobijedio škota andyja murraya đoković je dvaput izgubio rafalea nadala i jednom od stana wawrinke. Novak djokovic semble souffrir d'un torticolis. Đoković je u svom četvrtom finalu u parizu pobedio. Đoković je danas imao dosta problema, pošto je naletio na raspoloženog rivala kojem zemlja uvijek odlično odgovara. 2ème tour roland garros 2013 : Godine osvojio svoju prvu titulu na rolan garosu i kompletirao karijerni gren slem. Novak đoković će zadržati broj 1 na atp listi i u narednom periodu. Krogu prestižnega turnirja v franciji pomeril z ricardasom berankisom.

Litovski tenisač je suvereno v treh nizih izločil bolivijca huga delliena novak đoković. Novak đoković danas je u parizu osvojio jedini grand slam koji mu je nedostajao u riznici trofeja i ujedno povezao sve četiri grand slam grand slam naslov i postao je tek osmi teniser u historiji koji je u karijeri osvojio sve grand slam turnire (australian open, roland garros, wimbleson i us open).

Posting Komentar

0 Komentar